Weten hoe u uw woning kunt isoleren, uw eigen energie op kan wekken en uw woning energieneutraal kunt verbouwen? Laat u zich dan inspireren tijdens de gratis online workshop Energieneutraal Verbouwen.

    Tijdens de workshop vertelt een energieneutraalcoach over verschillende maatregelen, de kosten en financieringsmogelijkheden. U kunt de workshop eenvoudig volgen op uw computer, tablet of telefoon. Via de chatfunctie kunt u vragen stellen. Ook kunt u zich na afloop opgeven voor vervolgactiviteiten van het project zoals een interactieve vervolgworkshop op 4 maart. Meedoen aan de workshop is kosteloos en vrijblijvend.

    Doe mee aan de workshop op donderdag 21 januari of donderdag 4 februari van 20.00 tot 21.00 uur. Aanmelden kan via: www.duurzaambouwloket.nl/env.

    Leerzaam en verhelderend

    Deelnemers van deze online workshop gaven de workshop een 8 en noemden hem heel leerzaam, verhelderend en duidelijk gepresenteerd.

    Project Energieneutraal Verbouwen

    Het project Energieneutraal Verbouwen is opgezet door de gemeenten in Noord-West-Overijssel. Het project biedt ondersteuning aan huiseigenaren, waarmee het energieneutraal verbouwen van uw huis een stuk eenvoudiger wordt.

    Share.