Hoekman-RVS wint Metaalunie Smart Manufacturing Award District Oost

0
291
Hoekman-RVS wint Metaalunie Smart Manufacturing Award District Oost
Links Heleen Wildvank Hoekman, Directeur Algemene Zaken en rechts Wilko Spijkerman, Manager Productie

Ieder jaar reikt de Koninklijke Metaalunie een prijs uit aan een Metaalunielid dat zich positief onderscheidt in de branche. Hoekman-RVS is als winnaar uit de bus gekomen voor de regio Oost. Samen met 7 andere bedrijven strijdt het familiebedrijf nu mee om de landelijke titel.

“Dit is een hele mooie waardering, die we met elkaar hebben bewerkstelligd! We zijn supertrots dat we door dé ondernemersvereniging voor het MKB in de metaal, want dat is Koninklijke Metaalunie, erkenning krijgen voor onze inspanning om elke dag te proberen weer een beetje beter te zijn dan gisteren.”
Robotbuigcel

Vooruitstrevende bedrijven

Koninklijke Metaalunie is de grootste ondernemersorganisatie voor MKB-bedrijven in de metaal. De organisatie telt meer dan 14.000 leden. De aangesloten leden bieden werk aan zo’n 170.000 werknemers en realiseren een gezamenlijke omzet van 30 miljard euro. De leden zijn verdeeld over acht districten. Jaarlijks wordt binnen elk district een bedrijf aangedragen dat meedingt voor de landelijke prijs: Metaalunie Smart Manufacturing Award. Bedrijven die in aanmerking komen voor de titel vallen positief op door bijvoorbeeld optimaal gebruik te maken van moderne productietechnieken, excellente processen, goed gekozen materialen, doordachte systemen, digitalisering of zelfsturendheid en zelfreflecterend vermogen in de organisatie.

In werking stellen van de robotbuigcel

De 7 andere districtwinnaars die meestrijden om de landelijke titel

  1. Betech B.V. uit Hoogeveen, disctrictwinnaar Noord
  2. GPM B.V. uit s Hertogenbosch, districtwinnaar Zuidoost
  3. MDE Automation B.V. uit Tholen, districtwinnaar Zeeland
  4. Metaalcenter Driessen B.V. uit Weert, districtswinnaar Limburg
  5. Metaglas B.V. uit Tiel, districtswinnaar Gelre
  6. Octatube Space Structures B.V. uit Delft, districtswinnaar Zuid-Holland
  7. Singeling Constructie-Lastechniek B.V. uit Wormerveer, districtswinnaar Noordwest

Landelijke finale

Jacco Vonhof, voorzitter MKB Nederland en juryvoorzitter: “De winnaars zijn allemaal goede voorbeelden van mkb-metaalbedrijven die begrijpen dat de kracht van onze maakindustrie zit in het ‘bedenken’ in combinatie met ‘maken’, nu en in de toekomst. Dat is belangrijk voor een goed renderend bedrijf. Met deze excellerende districtswinnaars wordt het tijdens de landelijke finale spannend wie de Award gaat winnen.” Het wordt een finale boordevol inspiratie met boeiende sprekers en mooie voorbeelden uit de sector. Het programma wordt nog ingevuld, maar zeker is dat de winnende Award wordt uitgereikt aan één van deze top mkb-metaalbedrijven.

Meer informatie: https://www.hoekman-rvs.nl/nieuws/hoekman-rvs-wint-metaalunie-smart-manufacturing-award-district-oost.