Volop genieten tijdens jeugdvoetbaldagen bij S.V. Nieuwleusen

0
234
Volop genieten tijdens jeugdvoetbaldagen bij S.V. Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Tijdens de voorjaarsvakantie, met prachtig weer, kon de jeugd zich bij S.V. Nieuwleusen op donderdag 25 en vrijdag 26 februari naar hartenlust uitleven tijdens de jeugdvoetbaldagen. Deze dagen waren er maar liefst 70 kinderen actief die zich helemaal konden uitleven dankzij de trainersstaf van Jeugdvoetbalopleiding. Hoofddoelstelling van deze voetbalhappening was om beter leren voetballen maar ook om heel veel plezier te hebben. Het enorme enthousiasme wat afstraalde van de kinderen maakte duidelijk dat het plezierdoel volledig gerealiseerd is.

Jeugdvoetbalopleiding werkt met de zogenaamde Wiel Coerver methode. Het accent ligt op veel voetbaltechnische elementen en veel bewegen met de bal.