Volop voordeel met Volco couponactie. Volco support the Locals!

0
87
Volop voordeel met Volco couponactie. Volco support the Locals!

OMMEN – Volleybalvereniging Volco uit Ommen houdt ook dit jaar weer haar jaarlijkse couponactie met kortingsbonnen, te besteden bij diverse middenstanders in Ommen. In de week van 22 tot en met 28 maart gaan de leden Coronaproof door middel van telefoon en sociale media de voordeelcoupons aan de man en vrouw brengen.

Volco organiseert deze couponactie al jarenlang met succes. Het is een aantrekkelijke actie voor alle partijen: Korting voor de consument, extra klanten en een persoonlijk aan huis bezorgde reclameboodschap voor de ondernemer en een welkome aanvulling op de clubkas voor Volco.  

De actie gaat maandag 22 maart a.s. van start en duurt de hele week. Het aantal coupons per vel is dit jaar maar liefst 38. De prijs is ongewijzigd gebleven. Een vel met 38 coupons kost € 5,-. De meeste coupons zijn geldig tot en met 1 augustus 2021 en een enkele zelfs tot het eind van het jaar. De deelnemende bedrijven in Ommen zijn supermarkten, bakkers, slager, kledingzaken, eetgelegenheden, (online) zaken op het gebied van bloemen en planten, accessoires, cadeaus, beauty, welness, coaching en vrije tijd.

Volco is erg blij met de vertrouwde deelnemende ondernemers en het grote aantal nieuwkomers. Het maakt de actie extra aantrekkelijk voor het publiek. De leden van Volco hopen dat weer veel mensen hun voordeel zullen doen met de couponactie.