STAPHORST/HASSELT – Inmiddels is het met enige beperkingen weer mogelijk om als wielervereniging trainingen aan te bieden aan de leden. Daarom gaat wielervereniging Noordwesthoek weer van start met de volgende wielertrainingen:

    • De jongens en meisjes t/m 14 jaar trainen op maandag- en donderdagavond van 18.15 – 19.15 uur op evenemententerrein de Tippe in Staphorst.
    • Met de leden (m/v) van 14 t/m 17  jaar wordt op dinsdag- en donderdagavond getraind vanaf 18.15 uur vanaf de supermarkt aan de Buiten de Venepoort 5, 8061 KM in Hasselt.
    • Leden (m/v) ouder dan 17 jaar trainen op donderdagavond vanaf 19.15 uur op evenemententerrein de Tippe in Staphorst in groepjes van maximaal 4 personen op een onderlinge afstand van minimaal 1,5m.

    Bij gewijzigde corona maatregelen past wielervereniging Noordwesthoek haar trainingen hierop aan. De actuele trainingen worden op de website van de vereniging gepubliceerd.

    De vereniging wil gehoor geven aan de oproep van de overheid om sporten tijdens deze lastige periode zo laagdrempelig mogelijk toegankelijk te maken voor niet leden.

    Jongens en meisjes t/m 14 jaar die geen lid zijn van WV Noordwesthoek geeft de vereniging de mogelijkheid om voor maar € 10,- de eerste drie maanden deel te nemen aan de trainingen. Voor dat bedrag schrijft de vereniging deelnemers in bij de KNWU zodat je verzekerd deel kunt nemen. Heb je geen racefiets, dan heeft de vereniging een paar racefietsen te leen. Een valhelm is verplicht, neem die mee. Heb je geen valhelm dan beschikt de vereniging ook over een aantal valhelmen die je kunt lenen. Zin in? Schrijf je dan snel in op wvnoordwesthoek.nl. Dan zorgt de vereniging voor de verzekering, kijkt of er voldoende fietsen en helmen beschikbaar zijn en rekent op je komst!

    Wist je dat Olympisch- en wereldkampioen Anna van der Breggen en Jumbo-Visma wielerprof Pascal Eenkhoorn hun jeugdopleiding bij wielervereniging Noordwesthoek hebben genoten? Of je net zo succesvol wordt als deze toppers is maar de vraag en ook helemaal niet het uitgangspunt. Bij wielervereniging Noordwesthoek kun je gewoon veilig op je eigen niveau genieten van de wielersport maar wie weet…….

    Share.