‘Ontmoet & Groet!’

0
141
‘Ontmoet & Groet!’

DEDEMSVAART – Vind je het leuk om anderen te ontmoeten? Geef je dan op voor ‘Ontmoet & Groet’. Wij organiseren een online bijeenkomst op 22 april van 19:30 tot 21:00 uur. Ontmoet & Groet is een online ontmoetingsplek voor volwassen inwoners uit de gemeente Hardenberg die op zoek zijn naar nieuwe sociale contacten.

Na je aanmelding krijg je een formulier waar je je voorkeuren en hobby’s kunt invullen. Ook krijg je een link doorgestuurd om deel te nemen aan de online bijeenkomst. Tijdens de online bijeenkomst word je in groepjes opgedeeld waarbij je aan de hand van een leuke manier met elkaar in gesprek kunt gaan. Bij elk groepje zal een gangmaker aanwezig zijn.

Ben je enthousiast? Meld je aan bij Willy Beumer door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 0523 267 478. Ben je nieuwsgierig en heb je vragen? Bel of mail dan alsnog!