S.V. Nieuwleusen is genomineerd voor Club Van Het Jaar

0
159
S.V. Nieuwleusen is genomineerd voor Club Van Het Jaar

NIEUWLEUSEN РS.V. Nieuwleusen is genomineerd voor Club van het Jaar. Deze verkiezing  is een onderdeel van Rabobank Club Support samen met o.a. NOC NSF en het Algemeen Dagblad. Iedereen mag stemmen, breng je stem uit op S.V. Nieuwleusen via: www.clubvanhetjaar.nl.

Dit is waarom S.V. Nieuwleusen is genomineerd:

Toen in oktober 2020 de voetbalcompetities wegens de Corona maatregen stil werden gelegd heeft S.V. Nieuwleusen wekelijks een mooi alternatief programma in elkaar gedraaid. Dankzij de inzet en creativiteit van de voetbaltechnische commissie, begeleiders en trainers beleeft de jeugd, naast de doordeweekse trainingen, elke zaterdag het nodige voetbalplezier. Dit enthousiasme heeft S.V. Nieuwleusen bij de jongste jeugd veel nieuwe leden opgeleverd.

Hieronder een overzicht van de voetbalactiviteiten:

 • Onderlinge wedstrijden.
 • Mix-toernooien.
 • Onderlinge wintercompetities.
 • Jong Oranje voor kinderen van 4 tot 6 jaar.
 • Techniektrainingen.
 • Funclinic van S.C. Heerenveen.
 • Funloop door Nieuwleusen met voetbalactiviteiten.
 • Vossenjacht.
 • Meidendag.
 • Jeugdvoetbaldagen.
 • Freestyle Clinic.
 • Paasspelletjes voor de jongste jeugd.
 • Voetbal 2-daagse