Talentenhus organiseert Tikkie Takkie Voetbal

0
95
Talentenhus organiseert Tikkie Takkie Voetbal

NIEUWLEUSEN – Op 21 en 28 mei organiseert het Talentenhus, in samenwerking met Dalfsen Beweegt, twee keer Tikkie Takkie Voetbal training. De kennismakingslessen beginnen om 15.30 uur en duren ruim een uur. Trainer is Mink de Vries van het Agnieten College.  In samenwerking met de Spil , Saam Welzijn, en Dalfsen Beweegt, wordt na de tweede training op 28 mei de Tikkie Takkie Voetballer van het jaar 2021 gekozen. Vorig jaar was Dani Eikenaar Tikkie Takkie voetballer van het jaar.  Zowel voor 21 mei als voor 28 mei, kunnen kinderen en tieners zich om 14.00 uur aanmelden via de site van Dalfsen Beweegt.

https://www.sportpas.nl/dalfsen/actiefdalfsen/overzicht-aanbod/bekijk/82052/tikkie-takkie-voetbal

Wees er snel bij want er kunnen maar een beperkt aantal deelnemers mee doen ( max. 18). Verzamelen op 21 en 28 mei voor de ingang van het sportpark van de SV Nieuwleusen tussen 15.20 uur en 15.30 uur.

Tikkie Takkie voetbal wordt gezien als een Nederlandse uitvinding, waar Johan Gruyff mee begonnen is. De laatste jaren zien we Tikkie Takkie voetbal vooral bij Barcalona.

In de maand juni zijn er de allereerste Kampioenschappen Kontje Schieten, let op de aankondigen. Daarbij gaat het niet om creativiteit, snelheid en techniek, zoals bij Tikkie Takkie Voetbal, maat gaat het om gericht schieten !

Ajax en Barcalona worden wel gezien als vertegenwoordigers van het Tikkie Takkie voetbal ( foto NH nieuws)

Voor meer info: Mink de Vries, Talentenhus de Spil , Agnieten College – Telefoon 0628987955.