Fietstocht met start in Nieuwleusen

0
106
Fietstocht met start in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Wat fijn dat er door de versoepelingen van de RIVM-maatregelen weer activiteiten georganiseerd mogen worden.

Saam Welzijn is dan ook blij u te kunnen melden dat de maandelijkse fietstochten vanuit Nieuwleusen weer gaan starten op woensdag 9 juni a.s.

De deskundige en ervaren vrijwilligers, die de tochten uitzetten en begeleiden hebben een mooie tocht uitgezet richting Ommen, waarbij ook de nieuwe fietstunnel is opgenomen. Halverwege is een koffie-/theepauze bij Erve Vechtdal Safari in Varsen.

Iedereen met en gewone- of elektrische fiets is van harte welkom om deze mooie tocht, van ruim 30 km., mee te fietsen.  

De groep vertrekt ’s middags bij de Olmen aan het Oosterveen 21 te Nieuwleusen. Aanmelden is niet nodig. Wie 9 juni om 13.30 uur bij de Olmen is, kan meefietsen.  Zo nodig splitsen wij om veiligheidsredenen de groep in tweeën op.