Terug- en vooruitblikken met Trefkoele+

0
107
Trefkoele+

DALFSEN – Net zoals voorgaande jaren heeft Trefkoeleeen jaarverslag uitgebracht. Een jaarverslag is bedoeld om terug te kijken naar het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Trefkoele+ had voor 2020 met veel passie en inzet plannen gemaakt, zoals grote evenementen in het kader van Kerngezond Dalfsen, maar ook de hernieuwde kennismaking met het NK Dansen dat na jaren weer zijn opwachting maakte in Trefkoele+.

Corona

En dan komt alles met horten en stoten tot stilstand met als oorzaak het COVID-19 virus: de horeca moet dicht, de openingstijden moeten worden aangepast en uiteindelijk gaat het Kulturhus bijna helemaal op slot.

Was het dan een verloren jaar? Nee, zeker niet. Trefkoele+ heeft noodzakelijk onderhoud aan het gebouw naar voren gehaald en enkele zeer gewenste aanpassingen laten uitvoeren, zoals het extra isoleren van de kantoren, aanbrengen LED-verlichting in de sporthallen en groot onderhoud aan de vloeren. Ook heeft Trefkoele+, juist door de Coronapandemie, nieuwe organisaties mogen verwelkomen.

De plannen voor 2021

Weliswaar hebben we nog steeds te maken met het Coronavirus, maar meer versoepelingen komen er aan en de vaccinaties komen op gang; ook in Trefkoele+ wordt volop gevaccineerd!

Trefkoele+ gaat er vanuit dat gaandeweg dit jaar we weer terug kunnen naar een situatie zoals iedereen gewend was en zij vervolg kan geven aan de plannen die voor 2020 al op het programma stonden.

Instellen Denktank

In eerste instantie is het streven om ongeveer 50 tot 100 Dalfsenaren actief te betrekken bij de ontwikkelingen binnen Trefkoele+; te denken valt aan onderzoeken wat mensen aan voorzieningen/activiteiten missen waarop Trefkoele+ zou kunnen inspringen of bijvoorbeeld meten hoe tevreden men is over het Kulturhus.

Ontwikkelen promotie voor zakelijke markt

Er zijn ideeën uitgewerkt hoe Trefkoele+ nog meer zijn mogelijkheden kan benutten voor het ontwikkelen van aanbod voor de ‘commerciële markt’. Trefkoele+ is een aantrekkelijke speler met (grote) verhuurbare ruimten in combinatie met goede horecafaciliteiten en kan ieder gewenst evenement organiseren.

Vernieuwde website

Om de vele mogelijkheden van Trefkoele+ beter zichtbaar te laten zijn, wordt  de website in een nieuw jasje gestoken en aangepast voor alle doelgroepen..

Houd dan ook de website in de gaten!

Benieuwd naar het volledige jaarverslag?

Kijk op: https://www.trefkoeleplus.nl/wp-content/uploads/2021/06/jaarverslag-web.pdf