USV-duo naar de hoofdklasse

0
162
Union SV

NIEUWLEUSEN – Afgelopen seizoen duurde heel kort, maar lang genoeg voor USV-spelers Leon Kooiker en Roy Kuiers om zich in de kijker te spelen bij hoofdklasser Alcides uit Meppel. Na een aantal proeftrainingen dit voorjaar, besloten beiden deze mooie uitdaging op het hoogste amateurniveau aan te gaan. Voor USV betekent het vertrek van deze sterkhouders dat er gesleuteld moet worden aan de invulling van de hoofdmacht. Deze klus is in goede handen bij het nieuwe trainersduo Matthijs van Faassen en Theo van ’t Zand. Zij starten zondag 15 augustus met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.  

USV Vrouwen 1

Opvallend nieuws is dat USV komend seizoen na een afwezigheid van 20 jaar weer met een senioren vrouwenelftal mee gaat doen aan de competitie. Het team wordt getraind door Ian Vlierman.

Renovatie vordert gestaag

Intussen wordt er week-in-week-uit volop gewerkt aan de renovatie van het clubgebouw. Binnen dit grote project staan meerdere kleedkamers intussen op het punt van voltooiing. Dat geldt ook voor de sanitaire voorzieningen op de bovenverdieping.