Fietstocht met start in Nieuwleusen

0
155
Fietstocht met start in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Op woensdagmiddag 14 juli a.s. wordt de eerstvolgende maandelijkse fietstocht in Nieuwleusen georganiseerd.

De deskundige en ervaren vrijwilligers, die de tochten uitzetten en begeleiden hebben een mooie tocht uitgezet richting IJhorst. Onderweg, tussen het Staatsbos en IJhorst wordt uitleg gegeven over de nieuwe natuurontwikkeling. Vervolgens is er een koffie-/theestop bij Restaurant Vos in IJhorst.

Op de terugweg wordt een bezoek gebracht aan het Informatiecentrum ’t Ende waar informatie over het Reestdal wordt gegeven en een bijenexpositie is.

Iedereen met en gewone- of elektrische fiets is van harte welkom om deze mooie tocht, van ruim 30 km., mee te fietsen.  

De groep vertrekt ’s middags bij de Olmen aan het Oosterveen 21 te Nieuwleusen. Aanmelden is niet nodig. Wie 14 juli om 13.30 uur bij de Olmen is, kan meefietsen.  Zo nodig wordt de groep,  om veiligheidsredenen, in tweeën gesplitst.