USV ook komend seizoen in Noord

0
123
USV ook komend seizoen in Noord

NIEUWLEUSEN – De KNVB heeft voor de indelingen bekendgemaakt voor het nieuwe seizoen 2021/2022. Het afgelopen seizoen werd al in oktober abrupt afgebroken en kreeg nooit meer een herstart. Er werden dan ook weinig veranderingen verwacht. USV blijft inderdaad in de 3e klasse D Noord. Maar treft toch 2 nieuwe tegenstanders. Protos uit Steenwijksmoer en Raptim uit Coevorden nemen de plaats in van Asser Boys en LEO (Loon). Bovendien heeft vv Steenwijk besloten verder te gaan op zaterdag. Mede door die ontwikkeling heeft 3D Noord met 13 teams een oneven aantal. Hier de nieuwe indeling.

Dwingeloo, HODO (Hollandscheveld), Oldeholtpade, Oldemarkt, Olyphia (Noordwolde), Oranje Zwart (Wanneperveen), Protos (Steenwijksmoer), Raptim (Coevorden), Ruinen, Steenwijkerwold, Sweel (Zweeloo), Trinitas (Boijl) en USV 

De competitie start op zondag 26 september.