ALDI sluit meerdere filialen voor één dag i.v.m. aanpassen filiaal

0
120
ALDI sluit meerdere filialen voor één dag i.v.m. aanpassen filiaal

NIEUWLEUSEN – ALDI doet een aanscherping van de ANIKo (ALDI Nord Instore Konzept) formule. De discounter komt met duidelijke ACTIE-communicatie in de winkels, waarmee acties uit de folder in de filialen direct herkenbaar zijn. Daarnaast wordt de winkel door een aangepaste warenindeling en een nieuwe opstelling van de schappen overzichtelijker. Producten zijn vindbaar op plekken waar de klant ze verwacht. Eenvoud en het echte discountgevoel worden door deze aanscherpingen in de filialen nog meer zichtbaar en dat maakt boodschappen doen nog eenvoudiger voor de klant.

Door deze aanpassingen zijn de volgende filialen de komende week een avond en een dag gesloten*:

  • Nieuwleusen, Grote Markt 22 – gesloten op maandag 19 juli.
  • Coevorden, E D S Plein 2 – gesloten op dinsdag 20 juli.
  • Zuidwolde (D), Wethouder Klunderstraat 18 – gesloten op donderdag 22 juli. 

Het filiaal in Nieuwleusen gaat de dag voor de sluiting om 17.00 uur dicht en de filialen in Coevorden en Zuidwolde om 18.00 uur. Na de sluitingsdag gaan alle filialen de volgende dag weer om 08.00 uur open. 

* Dit wordt uiteraard ook in het filiaal zelf gecommuniceerd.

Over ALDI

ALDI is de uitvinder van discount en heeft zo’n vijfhonderd winkels verspreid over heel Nederland. Deze winkels worden beheerd door acht regionale hoofdkantoren. Ruim 10.000 ALDI medewerkers vormen het kloppende hart van deze groeiende organisatie. ALDI heeft een zorgvuldig gekozen assortiment vers, houdbaar en non-food.

ALDI Nord is één van de meest toonaangevende internationale retailers. De discounter focust op de essentie en biedt zijn klanten in negen Europese landen betrouwbare en hoogwaardige producten tegen de laagst mogelijke prijs. De sleutel tot het aanhoudende succes van ALDI Nord Group zijn de meer dan 77.000 ALDI medewerkers in België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Nederland, Polen, Portugal en Spanje.