Alles weer spic & span bij USV

0
97
Alles weer spic & span bij USV

NIEUWLEUSEN – De laatste zaterdag van de bouwvak is bij USV traditioneel gereserveerd voor de onderhoudsdag. Die stond vroeger vooral in het teken van onkruid wieden. Maar door de wekelijkse inspanningen van de ‘buitenploeg’ liggen groen en tegelpaden op sportpark Hulsterlanden er het hele jaar al strak bij. De schoffel heeft op deze dag dan ook plaats gemaakt voor vele emmers met sop. Vegen, boenen, dweilen, zemen en lappen. De bovenverdieping van het clubgebouw kreeg dit keer een extra grote beurt. Daar was een dikke laag stof neergedaald door het renovatiewerk aan de kleedkamers. Ook het Henk Wink Court en de zittribune kregen weer een flinke opfrisbeurt van de in totaal 40 vrijwilligers die zich meldden voor deze klussendag. Een hele mooie opkomst.