Kom (buiten)sporten in de Beweegtuin!

0
81
Kom (buiten)sporten in de Beweegtuin!

NIEUWLEUSEN – De Beweegtuin, die achter de Olmen aan het Oosterveen 21 in Nieuwleusen is gerealiseerd is open voor gebruik.

Buitensport is leuk en gezond voor iedereen en alle leeftijden. De nieuwe Beweegtuin is daar een mooie locatie voor. Deze tuin heeft verschillende fitnessapparaten waar lichamelijke oefeningen op gedaan kunnen worden in de buitenlucht.

Een mooie plaats om je lichaam fit te houden en contact te hebben met buurtgenoten.

Bij voldoende belangstelling is er vanaf heden de gelegenheid om onder leiding van bevoegd docent Ina Linthorst in de beweegtuin te gaan sporten. Dit is elke dinsdagavond van 19.00  tot 20.00 uur.

Ina biedt gevarieerd programma rondom de toestellen, in combinatie met andere attributen. Zoals bal, touwen, kegels etc. Zij volgt de inspanningen van de deelnemers en geeft tips met betrekking tot het gebruik van de fitness apparaten.

Na  de  warming-up wordt er 45 minuten gesport op de toestellen. Na afloop van de les is er gelegenheid om samen een kopje koffie te drinken.

De 1e 6 lessen worden gratis aangeboden. Alle leeftijden zijn welkom

Aanmelden om deel te nemen aan deze gratis lessen kan bij de Infopunten op tel.nr.: 0529-793013 of via de mail naar [email protected].