S V. Nieuwleusen wint bekerwedstrijd van Wythmen

0
54
S V. Nieuwleusen wint bekerwedstrijd van Wythmen

NIEUWLEUSEN – S.V. Nieuwleusen heeft zaterdag de bekerwedstrijd thuis tegen 4e klasser Wythmen met 3-0 gewonnen. In deze bekerpoule won Hattem met maar liefst 10-1 van E.Z.C.´84.

Al vroeg in de wedstrijd kreeg de thuisclub een penalty, maar deze werd gemist door Reinier Meijerink. De 1e helft had S.V. Nieuwleusen wel een groot veldoverwicht maar echte kansen leverde dit niet op. Ook in de 2e helft was het éénrichtingsverkeer zonder echte grote kansen. De oranjehemden kwamen in de 70e minuut op voorsprong door een doelpunt van Randy Vink. Hij krulde de bal van buiten de 16 meter fraai in de bovenhoek. Een paar minuten later maakte Randy ook de 2-0. Na een assist van Thomas Koobs schoof hij de bal, uit een lastige hoek, beheerst achter de doelman. Tien minuten voor tijd werd Thomas Koobs gevloerd in het strafschopgebied. Dit keer faalde Reinier Meijerink vanaf de penaltystip niet. A.s. zaterdag 11 september speelt S.V. Nieuwleusen om 14.30 uur in Epe de bekerwedstrijd tegen E.Z.C.´84.