S.V. Nieuwleusen wint bekerwedstrijd van E.Z.C.´84

0
50
S.V. Nieuwleusen wint bekerwedstrijd van E.Z.C.´84

EPE – S.V. Nieuwleusen heeft zaterdag de bekerwedstrijd in Epe tegen 4e klasser E.Z.C.´84 met 0-4 gewonnen.

Al In de 2e minuut kwamen de gasten op voorsprong. De inzet van Randy Vink werd nog met de voeten gekeerd maar de rebound schoot Tom Vasse in het dak van het doel. Na een half uur spelen werd de score verdubbeld door Randy Vink, uit een corner trapte hij van dichtbij binnen. Op slag van rust kopte Saake Malestein een hoekschop hard in het doel en bracht de ruststand op 0-3. Ook in de 2e helft was S.V. Nieuwleusen heer en meester, maar er wordt nog 1 keer gescoord. Twintig minuten voor tijd bracht Thomas Koobs de eindstand op 0-4. Saake wipte de bal over de defensie waarna Thomas de bal fraai binnenkopte.

In deze bekerpoule won Hattem met 0-5 van Wythmen.

De stand in de poule is:

1. Hattem                         2-6  (15-1)

2. S.V. Nieuwleusen           2-6  (7-0)

3. Wythmen                      2-0  (0-7)

4. E.Z.C´84                       2-0  (1-14)

A.s. zaterdag 18 september om 14.30 uur speelt S.V. Nieuwleusen de laatste bekerwedstrijd thuis tegen Hattem. Omdat Hattem een beter doelsaldo heeft moet er gewonnen worden om eerste te worden in de poule.