S.V. Nieuwleusen wint van Hattem en bekert verder

0
40
S.V. Nieuwleusen wint van Hattem en bekert verder

NIEUWLEUSEN – In een enerverende wedstrijd wist S.V. Nieuwleusen afgelopen zaterdag de winst in de bekerpoule de pakken door thuis met 1-0 te winnen van VV Hattem, dat over een goede ploeg beschikt.

Hattem begon furieus aan de wedstrijd, met kunst en vliegwerk werd het doel schoongehouden. Hierna kreeg de thuisclub de zaakjes steeds beter op orde en was het een gelijkopgaande en spannende strijd.

In de 2e helft bleef het spannend en beide teams kregen enkele uitstekende kansen. In de slotfase zette S.V. Nieuwleusen er een spits bij want er moest gewonnen worden om de volgende ronde te bereiken. In de 85e minuut was het raak, de bal komt voor de voeten van Reinier Meijerink die de bal laag in de hoek schuift. In een hectische slotfase ging S.V. Nieuwleusen tot het uiterste om de voorspong over de streep te trekken.

A.s. zaterdag 25 september staat de eerste competitiewedstrijd uit tegen F.C. Klazienaveen op het programma. De aftrap is om 15.00 uur.