Feestelijke aftrap van het seizoen 2021-2022 bij USV

0
68
Feestelijke aftrap van het seizoen 2021-2022 bij USV
Foto: Marcel van Saltbommel

NEIUWLEUSEN – Na twee seizoenen die werden getekend door de beperkende maatregelen ten gevolge van het Coronavirus stonden de leden van USV dit weekend het nieuwe voetbalseizoen af getrapt.

Achter de schermen werd er door een groep enthousiaste vrijwilligers al maanden gewerkt aan een feestelijk openingsprogramma waarbij er aan alle leden van jong tot oud werd gedacht.  

Vrijdagavond was er het traditionele voorstelmoment waarbij de spelers en speelsters met hun team het veld op kwamen lopen om zich voor te stellen aan het in grote getalen toegestroomde publiek. Normaliter betreft dit alleen de jeugdteams, maar dit jaar werden ook de seniorenteams aan het publiek voorgesteld.

Aansluitend was er de huldiging van de jubilarissen die in 2020 respectievelijk 25, 50 en zelfs maar liefst 70 jaar lid waren. Zij ontvingen van voorzitter Michiel Smudde de bijbehorende versierselen. Naast de 9 leden die in 2020 25 jaar lid waren, jubileerden Bert van Lenthe en Arne Meesters. Zij zijn al 50 jaar lid van USV. Jan Borgers spande de kroon met zijn 70 (!) jarig lidmaatschap, dat platina genoemd wordt.

De avond werd muzikaal omlijst door Power Force Show Events. Zij zorgden mede voor de ouderwetse USV-gezelligheid. 

Zaterdag stond in het teken van de jeugd. Voor alle jeugdleden en hun tegenstanders waren er suikerspinnen, patat en ranja. Ook stonden er tal van leuke attracties waaronder een stormbaan en voetbaldartspel. Om 14:50 speelde Dames 1 hun eerste competitiewedstrijd. Toen zij het veld afliepen klonken er de muzikale kunsten van Dj Vanderwood. Deze talentvolle jeugdige DJ wist een sfeervolle bijdrage te leveren aan de zaterdagmiddag en een deel van de avond. 

Ook de zondag werd muzikaal omlijst. Voorafgaande aan de eerste competitiewedstrijd van het eerste elftal zorgden de Dorstige Bouwvakkers er met hun muziek voor dat de sfeer er goed in kwam en na de wedstrijd sloot Nick Brinkhuis de geweldige seizoensopening op fantastische wijze af. 

USV is klaar voor een sportief maar vooral saamhorig en sfeervol seizoen, want tjonge wat hebben we dat gemist!