BIG bands on stage in Kulturhus de Spil

0
55
BIG bands on stage in Kulturhus de Spil

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 23 oktober 2021 is het zover, dan treden namelijk twee gerenommeerde BIG bands op in Kulturhus de Spil, namelijk APOLLO big band uit Goor en de MEANDER big band uit Zwolle.

Deze laatste BIG band was in 2019 al eens eerder live te bewonderen, tijdens het SPIL midzomerfestival dat door Kulturhus de Spil werd georganiseerd. Het succes was zo groot, dat de organisatie beloofde deze big band nog eens uit te nodigen voor een muzikale act.

‘’Het heeft door Covid even op zich laten wachten, maar nu we weer gave activiteiten mogen organiseren, gaan we gelijk van start met het organiseren van tal van leuke activiteiten voor de inwoners van Nieuwleusen en omstreken, aldus Keijzer, manager van Kulturhus de Spil’. De Meander BIG band treed op onder de begeleiding van dirigent Albert Dam. Onder zijn bezielende leiding stonden ze de afgelopen jaren al voor een divers publiek. Zo reisde het gezelschap van Afrika, naar Amerika en van Amerika naar Azië. ‘’Optreden in Nieuwleusen voelt daarom een beetje als een thuiswedstrijd’’.

Het programma ziet er als volgt uit:

19:30 – 20:30 uur – Optreden Apollo Big band uit Goor

Pauze: tot 21:15 uur

21:15 – 22:15 uur – Optreden Meander Big Band uit Zwolle

 Kaartjes zijn vanaf dinsdag 12 oktober te bestellen via de website van Kulturhus de Spil. Een kaartje kost €7,50 per persoon en is incl. een consumptie (entree op basis van de geldende coronamaatregelen – vaccinactieplicht).

Deze gezellige avond wordt georganiseerd in de sporthal van Kulturhus de Spil en zal voor deze muzikale avond volledig omgetoverd worden tot een warme en sfeervolle ruimte.