Eerste officiële winnaar van “Fiets ‘m dr in” is Sem van Duren!

0
73
Eerste officiële winnaar van

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 25 september vond de eerste editie plaats van het SPLASH event op het terrein van Zwembad de Meule in Nieuwleusen. Enkele honderden kinderen bezochten samen met hun vader en  moeder, opa en oma, de eerste editie van dit nieuwe evenement dat Kulturhus de Spil, samen organiseerde met Saam Welzijn, Helios en Zwembad de Meule. 

Het hoogtepunt van deze middag was de zogenaamde ‘’Fiets ‘m dr in’’ competitie. Een afgeleide van de in de jaren 90 welbekende edities van ‘’Ter land, ter zee en in de lucht’’. Er namen maar liest 15 deelnemers deel aan deze sportieve uitdaging en probeerde zowel de snelste tijd neer te zetten, als zo ver mogelijk te fietsen op de als maar smaller wordende waterbrug.

Sem van Duren slaagde erin om zonder angst zo snel mogelijk tot het einde te fietsen van de waterbrug en kreeg woensdagmiddag 3 november daarvoor zijn gewonnen prijs uitgereikt door manager van Kulturhus de Spil, Stefan Keijzer. Een waardebon, ter waarde van €100,-, in te leveren bij Slagerij Kouwen. Omdat het evenement op ‘’Burendag’’ werd georganiseerd, heeft de organisatie Sem gevraagd vooral zijn buurtgenoten uit te nodigen voor een lekkere gourmetavond, ‘aangezien barbecueën in november wat uitdagend is’ aldus Keijzer. Sem is blij met zijn prijs en zal naar verwachting zijn titel verdedigen tijdens de volgende editie van ‘’Fiets ‘m dr in’’, gepland september 2022.