NIEUWLEUSEN – Zaterdag 6 november kreeg Flash Nieuwleusen dames 1 Lammerink Installatiebedrijf/ Set Up ’65 Dames 3 op bezoek. Flash had op dat moment acht punten uit vier wedstrijden en de dames van Set Up hadden 1 punt uit zes wedstrijden.

Else-Marleen Schuurman raakte donderdag geblesseerd, waardoor Suzan Vasse met ons meespeelde. De Spil stroomde langzaam vol met publiek en om 17:00 klonk het eerste fluitsignaal.

We startten met Eva-Rosa Fieten, Mireille Huzen, Michelle van Leussen, Marit van der Woude, Sabine van den Berg, Manon van Blanken en libero Korien Hovenga. Flash startte een beetje stroef en er werd tegen een kleine achterstand aan gekeken. Nog voordat Flash de 10 punten had bereikt, hadden de dames van Flash het spel weer omgedraaid. Flash bleef uitlopen en won de set met 25-13.

De tweede set wist Nieuwleusen met een goede serve en mooie aanvallen de tegenstander onder druk te zetten. De set ging met 25-11 naar Flash.

De derde en vierde set waren gelijk aan de twee voorgaande sets. Goede serve series en veel fouten bij de tegenpartij zorgen voor de winst! De derde set werd gewonnen met 25-10 en ook de vierde set werd 25-12 gewonnen door Flash.

Volgende week gaat Flash Nieuwleusen op bezoek bij Fysiotherapie Scheepjeshof/VCV Dames 1. Op dinsdag 16 november spelen we thuis een inhaalwedstrijd tegen WIK Steenderen Dames 1.