Expositie Molle Eisma in het gemeentehuis

0
100
Gemeentehuis Dalfsen

DALFSEN – In het gemeentehuis van Dalfsen is, tijdens de openingstijden, van maandag 8 november tot  woensdag 15 december 2021 een tijdelijke expositie van enkele werken van Molle Eisma te zien. De expositie maakt onderdeel uit van een expositiereeks in het gemeentehuis.

Molle Eisma (1944) was het grootste deel van zijn werkzame leven leraar bij basisschool De Zaaier in Nieuwleusen. In zijn vrije tijd restaureerde hij meubels en klokken. Daarnaast ontwierp en realiseerde hij objecten. Het creëren van objecten heeft hij na zijn pensionering verder uitgebouwd. 

Driedimensionale stukken

Zijn werk bestaat uit abstracte driedimensionale stukken. Deze stukken hebben geen herkenbare vorm of zijn kubistisch. Ze laten de toeschouwer verschillende invalshoeken zien. Het is aan de toeschouwer wat die wil zien.

De expositie is te zien in de centrale hal en de foyer van het gemeentehuis. Bij een bezoek aan het gemeentehuis Dalfsen zijn de geldende coronamaatregelen van toepassing.