Klussendienst nu ook in Lemelerveld actief

0
47
Klussendienst nu ook in Lemelerveld actief

LEMELERVELD – Nu de Algemene Hulpdienst Graag Gedaan is gestopt met de uitvoering van haar werkzaamheden in Lemelerveld, neemt de Klussendienst van Saam Welzijn het bieden van hulp bij klusaanvragen over.

De Klussendienst biedt incidentele, praktische hulp. Kun je zelf of iemand uit uw omgeving een klus niet uitvoeren en wordt hier redelijkerwijs geen bedrijf voor ingehuurd, dan kun je een beroep doen op de Klussendienst.

Alleen voor klussen die eenmalig, eenvoudig van aard en kort van duur (ongeveer 1 uur) zijn kunnen aangevraagd worden. Te denken valt aan: kleine reparaties, boodschappen doen, elektronica afstellen, een leertje in de kraan vervangen, enz..

De Klussendienst werkt met vrijwilligers die in de gemeente Dalfsen hulp bieden bij klussen die aangevraagd worden. Werving en begeleiding van deze vrijwilligers gebeurt door Saam Welzijn. De coördinator van de Klussendienst zoekt een passende vrijwilliger bij de hulpvraag die er ligt.

Om gebruik te maken van de Klussendienst dien je wel een Kluskaart te hebben. Deze kost € 10,00 en daar kunnen 3 klussen op aangevraagd worden.

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Saam Welzijn, tel.: 0529-793012 of email: [email protected].