Natuurboerderij Lindehoeve Dalfsen en Agnieten College Talentenhus gaan samenwerken

0
64
Natuurboerderij Lindehoeve Dalfsen en Agnieten College Talentenhus gaan samenwerken

NIEUWLEUSEN/DALFSEN – De Natuurboerderij Lindehoeve in Dalfsen en het Agnieten College in Nieuwleusen hebben, na een zeer prettige en constructieve kennismaking, besloten om structureel met elkaar te gaan samenwerken.

Zowel de Natuurboerderij,  het Agnieten College,  als het Talentenhus, werken vanuit het gemeenschapsmodel. Daarbij geldt dat voor iedereen een plek is, een plek waar je jezelf kan en mag zijn, vanuit gelijkwaardigheid ! Ieder maakt deel uit van de gemeenschap, waar je mag geven en ontvangen, en waar je tot bloei mag komen.

Leerlingen van het Agnieten College zijn de afgelopen weken begonnen op de Natuurboerderij, i.s.m. de Natuurboerderij en Philadelphia. Deze eerste kennismaking  vertelt iets over het mogelijk mooie verhaal voor de komende jaren.

De Natuurboerderij Lindehoeve, met een locatie van het Agnieten College, als een doe-, werk-,  leer- en ontmoetingsplek op het gebied van :  natuur, zorg voor mens, plant, dier en omgeving( duurzaam), en sociale gemeenschap.

Een plek waar alle vormen van onderwijs kunnen samenwerken op een brede en inspirerende manier, samen met alle betrokken partijen, op en rond de Natuurboerderij.

Op dinsdag 7 december wordt de samenwerking tussen Stichting Natuurboerderij Dalfsen, het Agnieten College Nieuwleusen( onderdeel van de Landstedegroep), en het Talentenhus uit Nieuwleusen, formeel bekrachtigd met het ondertekenen van een intentieovereenkomst.