USV verliest oefenduel

0
88
USV verliest oefenduel

NIEUWLEUSEN – Door de corona-maatregelen heeft de KNVB besloten de competities voor de amateurs deels stil te leggen. Daardoor ging de competitiewedstrijd van afgelopen zondag tegen Ruinen niet door. USV kwam nog wel in actie in een oefenwedstrijd tegen reserve hoofdklasser Heino 2.

In het gelijk opgaande duel werd er voor rust niet gescoord. De gasten kwamen na de pauze op voorsprong door een treffer van Hidde Smeenk. Man-in-vorm Thijmen Stegeman zorgde met een fraai diagonaal schot voor de gelijkmaker. In blessuretijd kopte Rick Vreeswijk bij de eerste paal een corner binnen en bezorgde zo zijn ploeg de overwinning (1-2). Voor USV was het de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar en gaat vervroegd met winterstop. Hopelijk kan in januari de competitie worden hervat.