Kampioenschap S.V. Nieuwleusen MO15-1

0
65
Kampioenschap S.V. Nieuwleusen MO15-1
v.l.n.r. Achter: Arjenne Aalbers (trainster, Jesse Aalbers (trainer), Gerrit Mijnheer (leider), Crista Eikelboom (leidster), Kim Eikelboom (trainster). Midden: Lisa Velthuis, Britt Mijnheer, Tess Lindeboom, Laura Middelveld, Robine Stoeten, Emma Veurink, Daniek Eikelboom, Maartje van Sleen, Kyara Pasman. Voor: Dewi Brinkman, Marit Kuiper, Eline Stokvis, Denise van Pijkeren, Danique Rozendal, Nienke Seinen. Op de foto ontbreekt: Irsa Klok

NIEUWLEUSEN – In een zeer spannende wedstrijd thuis tegen Be Quick’28 MO15-1 hebben de meisjes van S.V. Nieuwleusen MO15-1 het kampioenschap binnengehaald. Het was een echte kampioenswedstrijd tussen de nummers 1 en 2 van de competitie. S.V. Nieuwleusen had aan een gelijkspel genoeg terwijl Be Quick’28 moest winnen om kampioen te worden. Het was een gelijk opgaande waarin beide ploegen kansen kregen. Vlak voor het eindsignaal kreeg Be Quick nog een grote kans, maar het bleef bij 0-0. De opluchting en blijdschap was groot toen het eindsignaal klonk, waarna het kampioenschap groots gevierd werd.