S.V. Nieuwleusen JO11-2 kampioen

0
72
S.V. Nieuwleusen JO11-2 kampioen
Staan van links naar rechts: Hilbrand Eikelboom, Jesper Eikelboom, Lise van Wilgen, Luuk Willems, Micha Meijer, Chase Visser, Evelien Harink, Marit Stokvis, Maren Roos, Fleur in ’t Veld Zitten van links naar rechts: Anke Uilen, Teun Nijboer, Esmee Brinkman, Lisa Visscher

ZWOLLE -Zaterdag 18 December speelde S.V. Nieuwleusen JO11-2 in Zwolle de kampioenswedstrijd tegen SVI.

Er was veel spanning bij onze spelers van S.V. Nieuwleusen, maar de wedstrijd begon direct al goed, de doelpunten vlogen de keeper om de oren en zo stond het al snel 0-5. In het begin van de 2e helft verloor het team scherpte en daar maakte SVI goed gebruik van. SVI vocht zich goed terug in de wedstrijd en maakte in rappe tijd 4 doelpunten. S.V. Nieuwleusen herpakte zich en zijn tot het laatste fluitsignaal door blijven gaan. Dit wierp zijn vruchten uit en resulteerde in een 4-9 overwinning. Met veel vreugde sprongen de spelers elkaar in de armen, er was veel ontlading en blijdschap bij iedereen. Wat een moment en wat een wedstrijd!

S.V. Nieuwleusen JO11-2 heeft van de 7 wedstrijden er 6 gewonnen. Bij Hatto-Heim werd er met 5-5 gelijk gepeeld.