Fotowedstrijd voor cover gemeentemagazine 2022

0
65
Fotowedstrijd voor cover gemeentemagazine 2022
Thomas Klomp met zijn winnende foto voor het gemeentemagazine 2021

DALFSEN – Uw foto, geschoten ergens in de gemeente Dalfsen, terugzien in het gemeentemagazine 2022? Dat kan! Doe mee aan de fotowedstrijd en maak kans op de coverfoto en één van de drie geldprijzen. Tot 6 februari 2022 kunt u uw foto sturen naar www.dalfsen.nl/fotoinzending. Dit mag ook een foto zijn die u eerder heeft gemaakt. De mooiste foto’s worden naast het gemeentemagazine ook voor campagnes, de website en sociale media van de gemeente Dalfsen ingezet.

Dit jaar hebben we een thema aan de fotowedstrijd gekoppeld. In de toekomstvisie van Dalfsen spreken we over ‘Samenwonen’, ‘Samenwerken’ en ‘Samenleven’. Hoe ziet dat er voor u uit in foto’s? Is dat bijvoorbeeld uw sportvereniging of uw koor? Een project waar u bijvoorbeeld met uw buren mee bezig bent geweest of een mooie samenwerking tussen verschillende instanties, maar het kan ook uw huis zijn of de wijk waarin u woont.

Prijzen

De top 3 foto’s ziet u terug in het gemeentemagazine, met de winnende foto op de cover. Daarnaast ontvangen de winnaars een waardebon van € 75,- (eerste plaats), € 50,- (tweede plaats) en € 25,- (derde plaats).

Benieuwd waar de foto’s aan moeten voldoen of meer informatie? Bekijk www.dalfsen.nl/fotowedstrijd.

Winnende foto’s

De winnaars worden eind februari bekend gemaakt en krijgen hierover persoonlijk bericht.

We zien uw foto(‘s) graag tegemoet!