Ruime overwinning voor S.V. Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 29 januari heeft S.V. Nieuwleusen de oefenwedstrijd, thuis tegen Hardenberg’85, met maar liefst 7-0 gewonnen. Voor het eerst sinds 11 november was er weer publiek aanwezig.

S.V. Nieuwleusen was de hele wedstrijd de bovenliggende partij. In de 8e minuut scoorde Thomas Koobs de 1-0. De thuisclub kreeg veel kansen en vlak voor rust werd er nog 2 keer gescoord. Reinier Meijerink benutte een penalty en Tom Vasse scoorde beheerst na een fraaie actie van Thomas Koobs.

Ook in de 2e helft was het éénrichtingsverkeer. Bas Evenboer kreeg de bal via de paal voor de voeten en bracht de stand op 4-0. In de laatste vijf minuten van de wedstrijd werd er nog drie keer gescoord door Thomas Koobs, Bas Evenboer en Randy Vink.

Zaterdag 5 februari wordt er om 14.30 uur thuis geoefend tegen Olde Veste 2, koploper van de reserve hoofdklasse. De competitie begint weer op 19 februari met een uitwedstrijd in Bovensmilde tegen BSVV.