CDA Dalfsen trapt campagne af en presenteert verkiezingsprogramma met speerpunten: “Trots op haar kernen en hun eigenheid”

0
30
CDA Dalfsen trapt campagne af en presenteert verkiezingsprogramma met speerpunten: “Trots op haar kernen en hun eigenheid”

DALFSEN – Zaterdagochtend is met de verschillende partijen de verkiezingscampagne gestart met een gezamenlijke aftrap. Die middag is CDA Dalfsen ook de campagne gestart met onze eigen kandidaten: een enthousiast team dat zich van harte inzet voor Dalfsen.

Voorzitter Paul Slot heeft het verkiezingsprogramma overhandigd aan lijsstrekker Betsy Ramerman. Daarmee is CDA Dalfsen klaar om de campagne in te gaan! In het verkiezingsprogramma leest u speerpunten op belangrijke onderwerpen als wonen, welzijn, werk, klimaat & duurzaamheid en platteland, maar ook per kern zijn specifieke speerpunten benoemd. Hiermee wil het CDA zich blijven inzetten voor de toekomst van Dalfsen!

Nieuwsgierig? Kijk dan op www.cda.nl/dalfsen.