Natuurboerderij BalkInn van start met nieuwe fase

0
64
Natuurboerderij BalkInn van start met nieuwe fase
Bij BalkInn kunnen de handen uit de mouwen

NIEUWLEUSEN – Met toespraken door de initiatiefnemers en de onthulling van het grote bouwbord, werd zaterdagmorgen het startsein gegeven voor een nieuwe fase van de realisatie van Natuurboerderij BalkInn.

Na meerdere jaren van voorbereiding, staan voor de stichting alle lichten op groen om te beginnen met de bouwwerkzaamheden en de verdere inrichting van het stuk grond, hoek Westerveen/Bosmansweg. Het werk wordt uitgevoerd door vrijwilligers met hulp van lokale bedrijven. Voor de opening wordt gemikt op het voorjaar van 2023. Die planning is met potlood opgeschreven. Want het is en blijft vooral werk van vrijwilligers. Vorige maand al ging de schop de grond in voor uitbreiding van de Dorpsboomgaard. De voortgang van dit opvallende flora- en faunaproject is te volgen op www.balkinn.nl.