Publiek kiest talenten op podium foodtruckfestival Hapjes Dag

0
47
Publiek kiest talenten op podium foodtruckfestival Hapjes Dag
Foto: Getty Images

DEDEMSVAART – “Talent verdient een podium” zo luidt het motto van Stichting Hollands Talent, de organisator van het foodtruckfestival Hapjes Dag wat tijdens het Pinksterweekend bij Streekmuseum ‘De Kalkovens’ in Dedemsvaart wordt gehouden. Daarom mag het publiek mede bepalen welke regionale talenten zaterdag 4 juni en zondag 5 juni op het podium staan.

“We hebben al veel verrassende en aansprekende artiesten weten te strikken om op te komen treden op ons podium. Enkele plekken hebben we echter nog vrij gelaten voor regionale talenten” zegt organisatievoorzitter Arsanio Wiet. “Voor het invullen van deze gaten in de muzikale programmering hebben wij de betrokkenheid van het publiek nodig”.

De organisatie is opzoek naar regionaal zangtalent – solo of in een band. Weet, ken of ben jij iemand die een podium verdient? Laat het dan uiterlijk zondag 13 februari weten via onze facebookpagina www.facebook.com/hapjesdagfoodtruckfestival.

Per persoon mag je 2 tips doorgeven. Onder de inzenders verloten we 2 gratis toegangskaarten voor het lekkerste festival van het jaar.

De kaartverkoop voor Hapjes Dag start op zondag 27 februari aanstaande. Per dag zijn er slechts 1250 tickets verkrijgbaar. Kijk voor alle informatie op www.dedemsvaartnatuurlijk.nl  of op de Facebookpagina.