Aanrijding tussen twee auto’s op de Dommelerdijk

0
66
Aanrijding tussen twee auto's op de Dommelerdijk

NIEUWLEUSEN – Op de kruising van de Dommelerdijk met de Middeldijk zijn vandaag rond het middaguur twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. Het betrof een voorrangsfout van één van de voertuigen die in de zijkant van de andere wagen reed. Die auto kwam ook nog eens in aanraking met een boom.

Een vrouw uit de zwarte wagen raakte dermate gewond dat ze per ambulance naar het ziekenhuis is overgebracht. Een man die de auto bestuurde raakte ook gewond, maar na deskundig medische verzorging was vervoer van dit slachtoffer naar het ziekenhuis niet nodig. De man raakte lichtgewond en zal zich onder doktersbehandeling (huisartsen post) stellen. De automobiliste die de andere auto bestuurde kwam met de schrik vrij.

Op deze kruising Dommelerdijk/Middeldijk gebeuren regelmatig ongevallen met of zonder gewonden en staat bekend als gevaarlijk. In het verleden zijn er al aandachtsvlakken gemaakt door de kruising een andere kleur (geel) te geven. Het is een kruising met gelijkwaardige wegen, waarbij rechts voorrang heeft en daar gaat het vooral mis.