Oma’s Soep

0
37
Oma’s Soep
De Zonnehorst in Punthorst (links Gisueppe, rechts Stefan)

NIEUWLEUSEN – Donderdag 24 maart start Kulturhus De Spil Nieuwleusen in samenwerking met Saam Welzijn met het project “Oma’s Soep” in de kookstudio van Kulturhus de Spil in Nieuwleusen.

Een project voor inwoners uit Nieuwleusen en omstreken die het leuk vinden om gezellig samen soep te maken! Meedoen is gratis en na afloop bestaat natuurlijk de mogelijkheid om samen te proeven!

Het project zal iedere donderdagmiddag van 13:00 -15:00 uur plaats vinden. Er bestaat een open inloop, echter stelt de organisatie het op prijs om voorafgaand even een e-mailbericht te ontvangen, zodat de organisatie weet hoeveel mensen er mee zullen doen. Een berichtje mag voorafgaand toegezonden worden aan: [email protected].

Tijdens het project wordt er soep gemaakt van restantgroenten en vlees. PLUS Luuk Tijs uit Nieuwleusen en de Zonnehorst uit Punthorst omarmen het project en steunen het project door periodiek groente en vlees aan te leveren.