Help jij S.V. Nieuwleusen aan zonnepanelen?

0
26
Help jij S.V. Nieuwleusen aan zonnepanelen?

NIEUWLEUSEN – De Rabobank investeert in zonnepanelen voor o.a. sportclubs. En het goede nieuws; S.V. Nieuwleusen is hiervoor genomineerd.

S.V. Nieuwleusen heeft jouw stem nodig! Dus ben je lid van de Rabobank?

Ga naar www.rabobank/leden/maatschappelijke-gebouwen  en stem op S.V. Nieuwleusen.

De sportaccommodatie verbruikt veel energie en de energierekening is een stevige kostenpost. S.V. Nieuwleusen heeft als doel om de gehele sportaccommodatie te verduurzamen. Hierdoor blijft er meer geld over voor de sport en komt er minder CO2 in de lucht. 

Naast het nieuwe clubhuis wil S.V. Nieuwleusen ook de kleedkamers, vergaderruimtes en de nieuw te realiseren bestuurs- en ontvangstruimte verduurzamen. De club wil een luchtwarmtepop installeren voor de verwarming van alle ruimtes en het douchewater. Het doel is om de benodigde elektriciteit voor de installaties op te wekken door middel van zonnepanelen.