Geslaagde trainersclinic PEC Zwolle bij S.V. Nieuwleusen

0
36
Geslaagde trainersclinic PEC Zwolle bij S.V. Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – In samenwerking met PEC Zwolle organiseerde S.V. Nieuwleusen vrijdag 11 maart een informatieve avond voor de trainers en begeleiders van de jeugd. Aangezien er een convenant is met de PEC Zwolle zijn er korte lijnen tussen beide clubs.

Namens PEC Zwolle waren Ignacio Tuhutero en Mark de Haan aanwezig om een demonstratietraining aan JO11-1 en JO12-1 te geven. Voorafgaand aan de training was er een korte introductie waarna de trainers van S.V. Nieuwleusen gericht gingen observeren tijdens de verschillende oefeningen.

Na afloop was er tijd om na te praten en vragen te stellen. ‘We kijken terug op een mooie avond met een grote opkomst van trainers en begeleiders’ gaf Hanneke de Weerd aan. Hanneke is coördinator van de onderbouw en volgt daarnaast bij de KNVB de opleiding HO (hoofd opleiding). Het stimuleren van de ontwikkeling van de eigen jeugdtrainers is daarbij een van de speerpunten. De avond met PEC Zwolle past hier dan ook goed bij en krijgt ongetwijfeld een vervolg.