Verslag Algemene ledenvergadering Schietsport Vereniging Nieuwleusen

0
38
Verslag Algemene ledenvergadering Schietsport Vereniging Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Om 19.30 uur opende de voorzitter (Hilco ten Kate) de vergadering.. Hij heette 16 leden en 3  bestuurs-leden hartelijk welkom op deze (door Corona) uitgestelde vergadering. Na de opening vroeg hij een moment van stilte omdat erelid Hendrik Schoemaker op 101 jarige leeftijd is overleden.

Na het zakelijke werden de clubkampioenen en de 2 jubilarissen gehuldigd door de voorzitter; Kampioen LG-B-klasse: Eddie Brinkman met 339,55 punten, LP-Opgelegd: Dick Zondervan met 358,69 punten, LP-A-klasse Jan Kragt met 348,77 punten, H-klasse: K. Vonder met 352,87 punten. Albert Meijer trofee: Dick Zondervan met +4 pluspunten. Ben Mulder 50+ trofee : Dick Zondervan (12,2 pluspunten). Kruisboog: Jan Bijker met 92,87 punten. Jubilarissen: Hendrikus Schuurman is reeds 25 jaar lid en Jaap Bijker zelfs al 40 jaar.

De voorzitter feliciteerde alle kampioenen en jubilarissen en had ook een extra woord voor de leden die op de Maandagmiddag het biljart gebruiken. Hij sprak ook de wens uit om hier nog meer gegadigden voor te kunnen verwelkomen. Verder wenste hij een ieder een ‘normaal’ schietseizoen uit en wenste een ieder wel thuis.

Voor gegadigden voor het biljarten kunnen een mailtje sturen naar de secretaris of gewoon op de maandagmiddag binnen lopen in het clubhuis.

Op de foto: achterste rij Dick Zondervan, Jaap Bijker, Jan Bijker, Hendrikus Schuurman, Klaas vonder; voorste rij: Eddie Brinkman en Jan Kragt