OMMEN – Voor 2022 is er wederom een budget beschikbaar voor de uitvoering van de plannen die aansluiten bij de ambities van het lokaal sport- en preventieakkoord “Samen Fitter Verder!”. Dit jaar is er een extra budget beschikbaar gesteld. Het totale budget is € 28.858,–. Eerder dit jaar is aan een 2-tal projecten al € 6000,- toegekend. Dit betekent dat er  op dit moment  nog € 22.858, in de subsidiepot zit!  

    Thema’s voor 2022

    We willen dit jaar extra aandacht besteden aan de thema’s ‘Kinderen in de gemeente Ommen zijn fit, vaardig en sociaal’ , ‘In Ommen kan iedereen meedoen met sport en bewegen’, ‘Het realiseren van inclusieve speeltuinen’,  ‘Gezonde leefstijl” en “de samenwerking tussen sport en onderwijs’.

    Doe mee!

    Dus heb je een goed idee om door middel van bewegen bijv. de eenzaamheid onder ouderen terug te dringen of om een online applicatie (app) te ontwikkelen om (nog) meer kinderen en jongeren in beweging te krijgen of een bijdrage te leveren aan een gezondere leefstijl of heb je andere ideeën die aansluiten bij Samen Fitter Verder!? Stuur dan je plan op!

    Deadline

    Je kunt je projectplan tot 15 oktober 2022 opsturen naar [email protected]. Om het zo eenvoudig mogelijk te houden, hebben we een standaard format ontwikkeld waar je gebruik van kunt maken.

    Meer informatie

    Meer informatie over het lokaal sport- en preventieakkoord en het format vind je op de website; www.vitaalommen.nl/samen-fitter-verder. Als je vragen hebt stuur een mail naar  [email protected] of neem contact op  met Nienke Weijdeman, telefoonnummer 0523 – 788850.

    Share.