NIEUWLEUSEN – Na een intensieve wedstrijd tegen de gasten uit Hengelo van H.V.V. Tubantia kwam S.V. Nieuwleusen zaterdagmiddag niet verder dan een bloedeloos 0-0 gelijkspel.

Het was vanaf de aftrap een wat rommelige wedstrijd. Door het agressief druk zetten van de beide ploegen was het een wedstrijd die op en neer golfde tussen de verschillende helften van het veld. Dit resulteerde in kleine mogelijkheden voor beide ploegen, maar de grootste kans was er in de 37e minuut voor Tubantia. Met één van de gevaarlijke uitbraken door de behendige heren van Tubantia wist Tim Hoogenkamp alert uit zijn doel te komen en redding te bieden.

Zo werd voor de rust de kleedkamer opgezocht met een brilstand op het scorebord.

Na de rust een gelijk spelbeeld. Twee ploegen die probeerden te voetballen, maar in veel gevallen ontbrak de goede eindpass.

In de 55e minuut kwam Jille Brinksma de moegestreden Stijn Hoekstra vervangen, waarmee Jeroen Elzinga trachtte meer druk te krijgen op de verdedigende linies van Tubantia. Dit resulteerde direct in een mooie actie van Jille, echter Thomas Koobs wist dit buitenkansje niet te benutten. In de 74e minuut was het wederom Thomas Koobs die S.V. Nieuwleusen op een voorsprong kon brengen, maar ook deze mogelijkheid werd niet benut.

Na nog enkele hectische situaties voor beide doelen, bleef na 90 minuten de brilstand op het scorebord staan.

Zaterdag 4 februari a.s. speelt S.V. Nieuwleusen de uitwedstrijd tegen Vroomshoopse Boys, aanvang 15.00 uur.