NIEUWLEUSEN – Zaterdag 15 april speelde Flash dames 1 alweer de laatste wedstrijd van het seizoen. Dit was tegen Olhaco dames 1 die op dat moment 8ste stonden op de ranglijst. Nieuwleusen staat op de 5e plaats en ook na afloop van de wedstrijd geëindigd op een verdienstelijke 5e plaats.  De eerste wedstrijd van het seizoen werd er ook gespeeld tegen Olhaco. Flash won deze wedstrijd met 3-1 en ze  waren gebrand om deze wedstrijd alle punten in Nieuwleusen te houden.

In de eerste set ging het eerst gelijk op. Beide teams waren aan elkaar gewaagd. Helaas scoorde Flash wat minder in de aanval en had Flash wat moeite met de service van Olhaco, waardoor Olhaco de eerste won met 22-25.

De tweede set was net zo spannend als de eerste set en werd er mooie volleybalspel laten zien van beide kanten. Er werd hard gewerkt voor elke bal en veel ballen werden dan ook verdedigd, waardoor er lange rally’s waren. Flash wist deze set uiteindelijk te winnen met 27-25.

In het begin van de derde set kwam Flash Nieuwleusen op een grote voorsprong van 11-0 door een mooie service serie van Myrthe Schuurman en rally’s die werden gewonnen door Nieuwleusen. Flash Nieuwleusen dames 1 wist deze voorsprong te behouden door een goede focus te houden en mooie punten te scoren. Flash Nieuwleusen won de set met 25-19.

Om de 4 punten te houden in Nieuwleusen moest Flash dames 1 de laatste set nog wel winnen. De set ging eerst heel gelijk op, maar helaas liep Olhaco wat uit waardoor Flash de set verloor met 21-25.

Op naar de vijfde set! Olhaco begon goed aan deze set en liep in het begin wat uit op Flash, maar de dames van Flash vochten goed terug en kwamen op een voorsprong van 8-7 te staan. Hierna bleef het heel spannend en werd er gevochten voor elk punt. Flash trok aan het langste eind won de set met 15-12, waardoor de winst binnen was.

De laatste wedstrijd van het seizoen heeft Flash Nieuwleusen dames 1 goed afgesloten door met 3-2 te winnen. In deze wedstrijd nam Flash dames 1 ook afscheid van Gerry, René en Mireille.

Gerry Smit- de Vries neemt afscheid van dames 1 als coach en trainer. Dames 1 wil haar bedanken voor haar inzet dit seizoen en succes wensen in de toekomst. Ook René Wirtz neemt afscheid bij dames 1 als assistent coach en trainer. Ook wil dames 1 hem bedanken voor zijn inzet de afgelopen seizoenen. We zullen zijn mentale toespraken en gezelligheid missen. En dan als laatst neemt Mireille Huzen afscheid van dames 1. Mireille heeft 9 seizoenen zich ingezet voor dames 1. Dames 1 wil Mireille bedanken voor haar inzet de afgelopen 9 seizoenen en we gaan al je volleybalkennis, kwaliteiten en gezelligheid missen in ons team.