2021 Met afstand jouw beste Ommer Bissingh!!

0
116
Ommer Bissingh

OMMEN – Na de algehele afgelasting van de Ommer Bissingh afgelopen jaar staan we ook dit jaar weer voor een grote uitdaging. Corona is nog lang niet verslagen en het lijkt erop dat ook de Ommer Bissingh van komende zomer niet zonder verschillende maatregelen en beperkingen gehouden kan worden. Maar wat kun je nog organiseren als je anderhalve meter afstand moet houden?

Dat willen we graag van jou, van Ommen, inwoners en bezoekers weten! Want nog een zomer zonder Ommer Bissingh kunnen we ons nog niet zo voorstellen. Jullie wel?

Heb jij leuke ideeën over wat je zou willen zien, doen en of horen in op een van de Ommer Bissinghdagen? Geef dan jouw idee door via [email protected]

We zijn op zoek naar originele evenementen, die bijvoorkeur in het centrum kunnen worden georganiseerd. Daarbij houd je ook rekening met de uitstallingen van winkels en de terrassen van de horeca.

Het bestuur van de Ommer Bissingh is er van overtuigd dat we samen met jullie de met  afstand beste Ommer Bissingh ooit kunnen beleven ! En ja, je krijgt als bedenker van het evenement een prominente plek op ‘jouw’ evenement. 

We zien jullie reacties graag zo snel mogelijk tegemoet. Er is namelijk nogal wat voorbereiding nodig, voordat we in juli van start kunnen gaan.