Partij van de Landbouw trekt aandacht uit het hele land

0
186
Partij van de Landbouw trekt aandacht uit het hele land

NIEUWLEUSEN – Op het Agnieten College Nieuwleusen is de verkiezingscampagne voor de Tweede Kamer in volle gang. Vanaf 5 februari hebben ze definitief toestemming gekregen om mee te doen en zijn de lijsten met kandidaten openbaar. De negen partijen : 1. Groen Links 2. Dier Groen en Milieu 3. VVD 4. S.P. 5. Partij van de Landbouw 6. S.D.P. (Sociaal Democratische Partij) 7. PvdA 8. PVV 9. D’66, proberen via verschillende campagne activiteiten aandacht te trekken.

De Partij van de Landbouw slaagt daar tot nu toe het beste in. Zij hebben naast een account op instagram stickers laten maken. Deze stickers vallen zo in de smaak dat er aanvragen komen uit het hele land. Het begon met een paar, toen 30 per dag, en het aantal aanvragen groeit nog per dag.

De aanvragen komen van jongeren vanuit het hele land. De fractie van de Partij van de Landbouw had dit nooit verwacht, maar zijn ontzettend blij dat ze zo groot aan het worden zijn. De Partij van de Landbouw bestaande uit Tirza Witvos, Iris Oldeman, Amber Gerrits, Sophie Warringa, Dana van der Vegt en Nienke Rumpf zijn te vinden op instagram @partij.v.d.landbouw.

De zes meiden hebben voor een passende slogan gekozen:

“De landbouw is als een vrouw, je kunt niet zonder!“

In de komende weken, tot de verkiezingen in maart (op school en in het land), worden de negen partijen in campagne en debatten gevolgd. Het landelijk en lokaal nieuws ligt immers op straat, bijvoorbeeld wel/niet de landelijke examens door laten gaan? Politiek raakt nu iedereen, ook de jongeren.