Webinar: Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?

0
118
Webinar: Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?

HARDENBERG – Op donderdagavond 25 februari organiseert de gemeente Hardenberg een online bijeenkomst waarin huiseigenaren alles horen over de mogelijkheden om hun huis energiezuiniger te maken. In één uur worden de mogelijkheden om te besparen en (nieuwe) subsidies besproken. Ook krijgen huiseigenaren informatie over de vier verschillende acties die de gemeente op dit moment heeft om de energiekosten zo laag mogelijk te houden.

Donderdag 25 februari van 19.00 tot 20.00 uur horen huiseigenaren hoe zij op een slimme en betaalbare manier hun huis energiezuiniger kunnen maken. Jolien Jansen, adviseur bij Duvast Vastgoed & Energieadvies uit Hardenberg, vertelt welke mogelijkheden er zijn om een woning duurzamer te maken. Webinarhost John Bakker legt uit welke nieuwe subsidiemogelijkheden er zijn en geeft tips. Tijdens het webinar kunnen ook vragen worden gesteld aan de adviseur.

Energiebespaaracties van de gemeente Hardenberg

Ook wordt in het webinar informatie gegeven over de acties die de gemeente Hardenberg op dit moment heeft om huiseigenaren te helpen hun energiekosten zo laag mogelijk te houden. Dit zijn de collectieve inkoopactie, de energie check-up, de SlimWonen App en de waardebon waarmee energiebesparende producten kunnen worden aangeschaft.

Met de energie check-up krijgen woningeigenaren gratis en vrijblijvend advies over het isoleren en verduurzamen van hun huis. De SlimWonen App helpt om te zien hoeveel geld er per dag wordt uitgegeven aan energie. De collectieve inkoopactie maakt het mogelijk om samen isolatiemaatregelen in te kopen tegen lage prijzen.

Aanmelden

Huiseigenaren die mee willen doen aan het webinar kunnen zich aanmelden op www.duurzaambouwloket.nl/webinar. De bijeenkomst is een aantal dagen terug te kijken, dus ook wie op 25 februari tussen 19.00 en 20.00 uur niet mee kan doen, kan zich aanmelden, om op een later moment alsnog te kijken.