Reminder laatste kans glasvezel; geef uw interesse door voor 28 maart!

0
104
Gemeente Dalfsen peilt interesse voor glasvezelaansluiting onder 650 huishoudens in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – 650 huishoudens in Nieuwleusen ontvingen eind februari 2021 een brief met daarin de uitnodiging om mee te doen met de interessepeiling voor glasvezel. Tot nu maakten 91 huishoudens hun interesse kenbaar. Om de aanleg van glasvezel haalbaar te maken is het belangrijk dat nog veel meer huishoudens aangeven interesse te hebben. De gemeente Dalfsen roept inwoners van het betreffende gebied dan ook op om deze kans niet te missen en voor 28 maart de interesse kenbaar te maken via www.dalfsen.nl/glasvezelnieuwleusen.

Het gaat om de huishoudens in Nieuwleusen Zuid grofweg tussen de straten Koningin Wilhelminalaan, Westerveen, Burgemeester Backxlaan, Oosteinde, Paltheweg, Molenpad, Burgemeester Backxlaan en Goudenregenstraat. En om de appartementencomplexen (hoogbouw) in Nieuwleusen Noord, nabij de Raiffeisenstraat. Bij voldoende interesse ontvangen alle huishoudens in het gebied komende zomer een aanbod van DELTA Fiber Netwerk en verschillende telecomaanbieders voor een nieuw internetabonnement. Sluit minimaal 35% van de huishoudens in het gebied vervolgens een contract af, dan kan ook in het eerder genoemde deel van Nieuwleusen worden gestart met de aanleg van glasvezel.