Voorlezen voor volwassenen

0
120
Bibliotheek organiseert activiteiten rond Week van Lezen en Schrijven

DALFSEN – In de strijd tegen laaggeletterdheid is vooral voorlezen erg belangrijk. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen. De ervaring van de ontspanning en sfeer, het ophalen van herinneringen, praten over een onderwerp en het delen van de eigen ervaring ….dat is wat verhalen doen! De Bibliotheek gaat daarom voorlezen in de Week van Lezen en Schrijven (6 – 12 september).           

De Bibliotheek leest speciaal voor aan volwassenen die moeite hebben met lezen en die graag willen genieten van verhalen. Of voor volwassenen die door lichamelijke beperkingen niet meer zelf kunnen lezen.

Wanneer: Week van 6 t/m 12 september 2021.       

Waar: Bij mensen thuis of in de Bibliotheek

Aanmelden

Word jij graag voorgelezen of ken je iemand, die graag voorgelezen wordt, geef je dan op vóór 5 september bij Taalcoördinator Sabine Sijbom van het Taalpunt via telefoon: 06 333834681 of e-mail: [email protected].