De KIES-groep gaat van start op dinsdag 8 februari 2022 en er is nog plek!

0
57
De KIES-groep gaat van start op dinsdag 8 februari 2022 en er is nog plek!

NIEUWLEUSEN – KIES is een preventieve vorm van ondersteuning voor kinderen van gescheiden ouders. De training is niet alleen voor kinderen die hier zichtbaar moeite mee hebben, maar voor alle kinderen van gescheiden ouders. KIES helpt kinderen de scheiding van hun ouders beter te begrijpen, er beter mee om te gaan en te verwerken. Onder begeleiding van KIES coaches van Saam Welzijn en De Kern maatschappelijke dienstverlening komen de kinderen 8 keer bijeen. Op dinsdag 8 februari starten we om 15.00 uur in De Spil in Nieuwleusen met een nieuwe KIES groep voor kinderen van groep 5 t/m 8. Vervolgdata: 15 februari, 1,8, 15, 22 en 29 maart en 4 april 2022 van 15.00 uur tot 16.00 uur.

Normaal gesproken worden ouders betrokken bij KIES middels twee ouderavonden. I.v.m. de maatregelen zullen we telefonisch contact opnemen met alle ouders om in te gaan op de inhoud van de bijeenkomsten. Na afronding van de KIES groep zal er een afsluitend telefoongesprek plaatsvinden.

Ouders kunnen hun kinderen aanmelden via het aanmeldformulier op de website van Saam Welzijn www.saamwelzijn.nl of contact opnemen met Joyce Blokland [email protected] | 06-25167619 Aanmelden kan tot 1 februari.

Let op: zonder toestemming van de gezaghebbende ouders kan u kind niet deelnemen.