S.V. Nieuwleusen wint en verliest een oefenwedstrijd

0
43
SV Nieuwleusen

STEENWIJK/ELIM – Zaterdag 4 december speelde het 1e elftal van S.V. Nieuwleusen een oefenwedstrijd tegen Olde Veste 2, koploper in de reserve Hoofdklasse. De wedstrijd in Steenwijk werd met 0-4 gewonnen. Zaterdag 11 december speelde het vlaggenschip een uitwedstrijd tegen 2e klasser S.C. Elim. Deze wedstrijd werd met 3-1 verloren.

Tegen Olde Veste 2 was het met de rust 0-2 door twee doelpunten van Reinier Meijerink. In de 2e helft maakte hij zijn hattrick compleet door uit een penalty de 0-3 binnen te schieten. Nadat Reinier de 2e  penalty miste knalde Roy Bollemaat de 3e gegeven penalty wel binnen, eindstand 0-4.

Afgelopen zaterdag in Elim kreeg S.V. Nieuwleusen een lesje in effectiviteit. S.V. Nieuwleusen kreeg uitstekende kansen, maar keeper, paal en lat stonden in de weg. Uit de weinige kansen scoorde Elim wel drie keer. Tien minuten voor tijd deed S.V. Nieuwleusen iets terug door een doelpunt van Reinier Meijerink. Hierna kregen de oranjehemden nog twee goede kansen, maar het bleef bij 3-1.