NIEUWLEUSEN – Iedereen die zich op de een af andere wijze kunstzinnig uit kan zich opgeven voor de komende tentoonstelling. 

  Artistieke talenten gezocht voor de Tentoonstelling “Artistiek talent 3” van eind januari tot eind juli 2022 in het Kulturhus De Spil Nieuwleusen.

  Deze 3ste tentoonstelling van deze aard, presenteert voornamelijk de artistieke talenten uit Nieuwleusen en de gemeente Dalfsen.

  Het Kulturhus zoekt Artistieke talenten zowel amateur kunstenmakers als autodidactische kunstenmakers die hun werken willen tonen in een gezamenlijk tentoonstelling van werken van  diverse aard zoals: schilderijen, tekeningen, foto’s, keramiek, glasobjecten, beelden en origami e.d..

  Kulturhus De Spil wil met deze tentoonstelling laten zien wat er zoals speelt op creatief- kunstzinnig  gebied in de Gemeente Dalfsen. Een omvangrijke tentoonstelling die gedurende het 1ste half jaar van 2022 te zien zal zijn in De Spil in Nieuwleusen.                           

  Wil je meedoen aan deze tentoonstelling. Geef je dan op via: [email protected]. of via: [email protected]  Je ontvangt dan alle gegevens voor deze tentoonstelling.

  Share.